,

Tabaka Stokke® – E bardhë

Stokke
Availability:

2 stok


Tabakaja Stokke e bën karrigen tuaj Tripp Trapp të përshtatshme për ngrënie. Tabakaja është zgjidhja ideale kur duhet të ushqeni shpejt fëmijën tuaj, ose kur nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme në tryezën e përbashkët. Vogëlushët mund ta përdorin si hapësirë për të ngrënë dhe luajtur. Linjat e pastra të dizajnit skandinav të tabakasë Stokke plotësojnë më së miri karriget Tripp Trapp duke i shtuar funksionalitetin dhe vlerën.

Karakteristikat:

 • E përshtatshëm për fëmijët nga 6- muajsh deri në 3- vjeç
 • E përbërë nga material plastik pa BPA.
 • Pastrohet lehtë
 • E projektuar dhe e përshtatshme me karrigen Stokke Tripp Trap

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 44 x 41 x 4 cm
 • Pesha: 7 kg

6,000 L

2 stok

Tabakaja Stokke e bën karrigen tuaj Tripp Trapp të përshtatshme për ngrënie. Tabakaja është zgjidhja ideale kur duhet të ushqeni shpejt fëmijën tuaj, ose kur nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme në tryezën e përbashkët. Vogëlushët mund ta përdorin si hapësirë për të ngrënë dhe luajtur. Linjat e pastra të dizajnit skandinav të tabakasë Stokke plotësojnë më së miri karriget Tripp Trapp duke i shtuar funksionalitetin dhe vlerën.

Karakteristikat:

 • E përshtatshëm për fëmijët nga 6- muajsh deri në 3- vjeç
 • E përbërë nga material plastik pa BPA.
 • Pastrohet lehtë
 • E projektuar dhe e përshtatshme me karrigen Stokke Tripp Trap

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 44 x 41 x 4 cm
 • Pesha: 7 kg
Marka

SHPORTA NË BEE

close