, ,

Stokke® Xplory® X Mosquito Net

Stokke
Availability:

1 stok


Stokke® Xplory® X Mosquito Net  është projektuar për të mbrojtur në mënyrë të sigurt fëmijën, foshnjën ose vogëlushin tuaj nga mizat dhe insekte të tjera bezdisëse.Është e përbërë nga një material rrjete të tejdukshme për një shikim optimal midis prindërve dhe vogëlushëve, por mbi të gjitha për të ndaluar çdo insekt të jashtëm të mos shqetësojë vogëlushin tuaj.  Stokke® Xplory® X Mosquito Net  thjesht mbërthehet në shasi, është i lehtë, kompakt për transport dhe paloset bukur në një çantë shtesë të integruar.

Çfarë e bën të vyer:

 • Material rrjete të tejdukshme për një shikim optimal midis prindërve dhe vogëlushëve
 • Bashkëngjitet dhe koordinohet lehtësisht me shasinë
 • Zinxhir përpara për qasje të lehtë tek fëmija juaj
 • I lehtë në transportim
 • Paketohet shpejt
 • Përshtatet më të gjitha karrocat  duke përfshirë sigurisht karrocat Stokke®

Të dhëna teknike:

 • Madhësia 18 x 18 x 5 cm
 • Pesha 0.14 kg
 • Mosha: +0 muajsh

4,500 L

Pastroje zgjedhjen

Stokke® Xplory® X Mosquito Net  është projektuar për të mbrojtur në mënyrë të sigurt fëmijën, foshnjën ose vogëlushin tuaj nga mizat dhe insekte të tjera bezdisëse.Është e përbërë nga një material rrjete të tejdukshme për një shikim optimal midis prindërve dhe vogëlushëve, por mbi të gjitha për të ndaluar çdo insekt të jashtëm të mos shqetësojë vogëlushin tuaj.  Stokke® Xplory® X Mosquito Net  thjesht mbërthehet në shasi, është i lehtë, kompakt për transport dhe paloset bukur në një çantë shtesë të integruar.

Çfarë e bën të vyer:

 • Material rrjete të tejdukshme për një shikim optimal midis prindërve dhe vogëlushëve
 • Bashkëngjitet dhe koordinohet lehtësisht me shasinë
 • Zinxhir përpara për qasje të lehtë tek fëmija juaj
 • I lehtë në transportim
 • Paketohet shpejt
 • Përshtatet më të gjitha karrocat  duke përfshirë sigurisht karrocat Stokke®

Të dhëna teknike:

 • Madhësia 18 x 18 x 5 cm
 • Pesha 0.14 kg
 • Mosha: +0 muajsh
Ngjyra

E zezë

Marka

Masa

18 x 18 x 5 cm

Pesha

0.14 kg

SHPORTA NË BEE

close