Struci pellushit

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Struci pellushit është një lodër e butë delikate dhe e butë nga koleksioni Roty Moulin Bazar. Struci përhap krahët e tij për të argëtuar fëmijët tuaj dhe i rrethon me butësi.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 38 cm.
  • Materialet: Pambuk, poliester, elastan, akrilik.
  • I pershtatshem nga 1 vjec.

7,700 L

2 stok

Struci pellushit është një lodër e butë delikate dhe e butë nga koleksioni Roty Moulin Bazar. Struci përhap krahët e tij për të argëtuar fëmijët tuaj dhe i rrethon me butësi.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 38 cm.
  • Materialet: Pambuk, poliester, elastan, akrilik.
  • I pershtatshem nga 1 vjec.
Marka

SHPORTA NË BEE

close