,

Studio e modës

EurekaKids
Availability:

1 stok


Studio e modës | Me këtë pajisje qepjeje të vegjlit mund të bëhen dizenjues të vërtetë. Ky grup u lejon atyre të dizenjojnë dhe të bëjnë rrobat e tyre të modës, kështu që ata përgatiten për shfaqjen e vitit! Kjo lojë është ideale për të stimuluar lojën simbolike dhe inkurajon krijimtarinë. Ideale për të ndezur imagjinatën e krijimtarisë së modës dhe trendit në të ardhmen.

Karakteristikat:

 • Makinë qepëse (21x11x21cm)
 • Pedale
 • 3 manekine
 • Modeli plastik (22 cm)
 • 7 mostra të rrobave prej kadifeje (20 x 20 cm)
 • Përafërsisht 1.600 llogari
 • 4 mbështjellje të filetuara
 • 2 bobina pa fije
 • 1 fillesë
 • 1 gjilpërë rezervë për makinën e qepjes
 • 1 rrotull
 • 1 gjilpërë
 • 3 bobina fije (27m)
 • 6 modele
 • 2 skica
 • Udhëzime të hollësishme me ilustrime
 • Kërkon 4 bateri AA (nuk përfshihen)
 • Mosha: +9 vjeç.

7,500 L

1 stok

Studio e modës | Me këtë pajisje qepjeje të vegjlit mund të bëhen dizenjues të vërtetë. Ky grup u lejon atyre të dizenjojnë dhe të bëjnë rrobat e tyre të modës, kështu që ata përgatiten për shfaqjen e vitit! Kjo lojë është ideale për të stimuluar lojën simbolike dhe inkurajon krijimtarinë. Ideale për të ndezur imagjinatën e krijimtarisë së modës dhe trendit në të ardhmen.

Karakteristikat:

 • Makinë qepëse (21x11x21cm)
 • Pedale
 • 3 manekine
 • Modeli plastik (22 cm)
 • 7 mostra të rrobave prej kadifeje (20 x 20 cm)
 • Përafërsisht 1.600 llogari
 • 4 mbështjellje të filetuara
 • 2 bobina pa fije
 • 1 fillesë
 • 1 gjilpërë rezervë për makinën e qepjes
 • 1 rrotull
 • 1 gjilpërë
 • 3 bobina fije (27m)
 • 6 modele
 • 2 skica
 • Udhëzime të hollësishme me ilustrime
 • Kërkon 4 bateri AA (nuk përfshihen)
 • Mosha: +9 vjeç.
SKU: 8435404816247 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close