,

Studio e Poçarisë

EurekaKids
Availability:

1 stok


Studio e Poçarisë do tu mundësojnë fëmijëve argëtim dhe  të mësojnë të bëjnë figura prej balte. Puna me aktivitete praktike si bërja e formave nga baltai ndihmon ata të relaksohen dhe zhvillon durimin dhe imagjinatën. Gjithashtu kjo lojë zhvillon koordinimin sy- duar dhe kreativitetin. Fëmijët do të argëtohen duke modeluar, duke përzier ngjyrat dhe të shkathtësohen.

Karakteristikat:

 • Përmban 29 pajisje shtesë për krijimin dhe formimin e qeramikës
 • Motori është çmontuar për të pastruar siç duhet torno
 • Studio e Poçarisë do tu mundësojnë fëmijëve argëtim dhe  të mësojnë të bëjnë figura prej balte
 • Kjo lojë zhvillon koordinimin sy- duar dhe kreativitetin
 • Përfshin 2 kg qeramikë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +8 vjeç
 • Përmasa: 37 x 30.6 x 9 cm

6,600 L

1 stok

Studio e Poçarisë do tu mundësojnë fëmijëve argëtim dhe  të mësojnë të bëjnë figura prej balte. Puna me aktivitete praktike si bërja e formave nga baltai ndihmon ata të relaksohen dhe zhvillon durimin dhe imagjinatën. Gjithashtu kjo lojë zhvillon koordinimin sy- duar dhe kreativitetin. Fëmijët do të argëtohen duke modeluar, duke përzier ngjyrat dhe të shkathtësohen.

Karakteristikat:

 • Përmban 29 pajisje shtesë për krijimin dhe formimin e qeramikës
 • Motori është çmontuar për të pastruar siç duhet torno
 • Studio e Poçarisë do tu mundësojnë fëmijëve argëtim dhe  të mësojnë të bëjnë figura prej balte
 • Kjo lojë zhvillon koordinimin sy- duar dhe kreativitetin
 • Përfshin 2 kg qeramikë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +8 vjeç
 • Përmasa: 37 x 30.6 x 9 cm
SKU: 8435404818562 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close