,

Studio profesionale e modës

EurekaKids
Availability:

7 stok


Studio profesionale e modës | Me këtë çantë shumë të vegjël do të jenë në gjendje ta realizojnë ëndrrën e tyre. Të apasionuarit pas modës do të kënaqen në krijimin e rrobave të tyre dhe ata do të bëhen dizenjues të shkëlqyeshëm! Për më tepër, me këtë mini-studim mund të përdorni portofolin për t’u frymëzuar. Kjo loje i ndihmon ata të rritin kreativitetin dhe imagjinatën e tyre.

Karakteristikat:

  • Përfshin: shabllone, vizatime manekinesh, tavolinë, lapsa, shënues, aksesorë, 1 furçë, fije, stilolapsa, pëlhura dhe 1 grup udhëzimesh.
  • Përmasat: 35cm x (Lartësia) 35cm (Gjerësia) x 8cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 7 vjeç.

4,200 L

7 stok

Studio profesionale e modës | Me këtë çantë shumë të vegjël do të jenë në gjendje ta realizojnë ëndrrën e tyre. Të apasionuarit pas modës do të kënaqen në krijimin e rrobave të tyre  dhe ata do të bëhen dizenjues të shkëlqyeshëm! Për më tepër, me këtë mini-studim mund të përdorni portofolin për t’u frymëzuar. Kjo loje i ndihmon ata të rritin kreativitetin dhe imagjinatën e tyre.

Karakteristikat:

  • Përfshin: shabllone, vizatime manekinesh, tavolinë, lapsa, shënues, aksesorë, 1 furçë, fije, stilolapsa, pëlhura dhe 1 grup udhëzimesh.
  • Përmasat: 35cm x (Lartësia) 35cm (Gjerësia) x 8cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 7 vjeç.

SKU: 8435404816179 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close