Syze Spiuni

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Syze Spiuni | Komplet i ilustruar i 2 palëve syze kartoni në formën e një fluture me madhësi të ndryshme: një e vogël dhe një e madhe për tu vëzhguar pa u parë!
Stimulon bashkëveprimet shoqërore dhe fizike. Merr pjesë në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike. Të përshtatshme për moshat +3 vjeç.

800 L

3 stok

Syze Spiuni | Komplet i ilustruar i 2 palëve syze kartoni në formën e një fluture me madhësi të ndryshme: një e vogël dhe një e madhe për tu vëzhguar pa u parë!
Stimulon bashkëveprimet shoqërore dhe fizike. Merr pjesë në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike. Të përshtatshme për moshat +3 vjeç.

SKU: 3575677112211 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close