,

T-rex Giant

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Dinosauri gjigand dhe shumë simpatik do të adhurohet nga çdo fëmijë.  Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime.  Vjen me ngjyra të kombinuara këndshëm dhe që mund të përshtaten në mënyrë perfekte me dhomën e fëmijëve dhe padiskutim një ide e veçantë dhurate.

Karakteristikat:

 • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura  imagjinare
 • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
 • Vjen me ngjyra të kombinuara këndshëm
 • Ide e bukur dhurate për adhuruesit e kafshëve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 66.04 x 76.2 x 22.86 cm

 

16,800 L

2 stok

Dinosauri gjigand dhe shumë simpatik do të adhurohet nga çdo fëmijë.  Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime.  Vjen me ngjyra të kombinuara këndshëm dhe që mund të përshtaten në mënyrë perfekte me dhomën e fëmijëve dhe padiskutim një ide e veçantë dhurate.

Karakteristikat:

 • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura  imagjinare
 • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
 • Vjen me ngjyra të kombinuara këndshëm
 • Ide e bukur dhurate për adhuruesit e kafshëve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 66.04 x 76.2 x 22.86 cm

 

SKU: 772182669 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close