, ,

Tabaka mbajtëse për karrocat Stokke®

Stokke
Availability:

2 stok


Tabaka për karrocat Stokke® me një madhësi perfekte për të mbajtur filxhan apo tas ushqimi për vogëlushët tuaj gjatë daljeve për shëtitje apo në udhëtime. Ngjitet lehtësisht në sediljen e karrocave tuaja Stokke® Xplory® dhe Stokke® Trailz.

Rregullueshmëria e këndit siguron ergonomi të shkëlqyeshme pasi tabakaja mund të vendoset në pozicionin e duhur për foshnjën tuaj për t’i mbajtur gjërat e mundshme, por duke mbajtur një pozicion të sigurt. Stokke® Stroller Snack Tray mund të përdoret gjithashtu me modelet e mëparshme të Stokke® Xplory® dhe Stokke® Trailz ™ me përdorimin e një adaptori.

Karakteristikat:

 • Përshtatet me karrocat Stokke® Xplory® dhe Stokke® Trailz.
 • I lehtë për tu bashkangjitur, hequr dhe pastruar
 • Ergonomik
 • Mban snacks, pije dhe lodra
 • Përshtatshëm për moshat nga +6 muajsh

Të dhëna teknike:

 • Madhësia 26 x 14 x 18 cm
 • Pesha 0.224 kg

 

KËSHILLË!

Ju lutemi, ki parasysh që nuk është e sigurt për larje në lavatriçe.

6,400 L

2 stok

Tabaka për karrocat Stokke® me një madhësi perfekte për të mbajtur filxhan apo tas ushqimi për vogëlushët tuaj gjatë daljeve për shëtitje apo në udhëtime. Ngjitet lehtësisht në sediljen e karrocave tuaja Stokke® Xplory® dhe Stokke® Trailz.

Rregullueshmëria e këndit siguron ergonomi të shkëlqyeshme pasi tabakaja mund të vendoset në pozicionin e duhur për foshnjën tuaj për t’i mbajtur gjërat e mundshme, por duke mbajtur një pozicion të sigurt. Stokke® Stroller Snack Tray mund të përdoret gjithashtu me modelet e mëparshme të Stokke® Xplory® dhe Stokke® Trailz ™ me përdorimin e një adaptori.

Karakteristikat:

 • Përshtatet me karrocat Stokke® Xplory® dhe Stokke® Trailz.
 • I lehtë për tu bashkangjitur, hequr dhe pastruar
 • Ergonomik
 • Mban snacks, pije dhe lodra
 • Përshtatshëm për moshat nga +6 muajsh

Të dhëna teknike:

 • Madhësia 26 x 14 x 18 cm
 • Pesha 0.224 kg

 

KËSHILLË!

Ju lutemi, ki parasysh që nuk është e sigurt për larje në lavatriçe.

Marka

Masa

26 x 14 x 18 cm

Pesha

0.224 kg

SHPORTA NË BEE

close