Tableware Playset

Plan Toys
Availability:

4 stok


Tableware Playset | Vendosni tryezën me këtë sendesh shumëngjyrëshe për fëmijë. Përfshinë dy vendosje të vendit – 2 pjata, 2 tas, 2 gota, 2 pirunë, 2 thika dhe 2 lugë.

5,200 L

4 stok

Tableware Playset | Vendosni tryezën me këtë sendesh shumëngjyrëshe për fëmijë. Përfshinë dy vendosje të vendit – 2 pjata, 2 tas, 2 gota, 2 pirunë, 2 thika dhe 2 lugë.

SKU: 8854740036056 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close