-15%
,

Puzzle – Format gjeometrike

Djeco
Availability:

2 stok


Rrotulloni ruletën, shikoni ku ndalon dhe më pas gjeni formën në çantë. Një aktivitet argëtues i bazuar në tematikën e formave gjeometrike. Një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe për të njohur forma gjeometrike. Seti përmban një ruletë druri, 1 çantë dhe 9 forma gjeometrike të ilustruara në dru. Mund të merret me vete kudo.

Karakteristikat:

  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Një aktivitet argëtues i bazuar në tematikën e formave gjeometrike
  • Mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe për të njohur forma gjeometrike

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 14 x 14 x 3cm
  • Mosha: +3 vjeç

2,040 L 2,400 L

2 stok

Rrotulloni ruletën, shikoni ku ndalon dhe më pas gjeni formën në çantë. Një aktivitet argëtues i bazuar në tematikën e formave gjeometrike. Një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe për të njohur forma gjeometrike. Seti përmban një ruletë druri, 1 çantë dhe 9 forma gjeometrike të ilustruara në dru. Mund të merret me vete kudo.

Karakteristikat:

  • Puzzle argëtues dhe edukues
  • Një aktivitet argëtues i bazuar në tematikën e formave gjeometrike
  • Mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe për të njohur forma gjeometrike

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 14 x 14 x 3cm
  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close