Ferma

Melissa & Doug
Availability:

5 stok


Ferma | Ndërtesat, peizazhet shumëngjyrësh dhe pjesët argëtuese i lënë fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre  dhe të marrin me vete lojën kudo që ata duan të shkojnë! Loja ka rrugë të ndërtuara për katër automjetet e fermave (një kamion, traktor dhe dy rimorkio). Vendosni një urë, një hambar dhe një shtëpi me gurë! Pjesët prej druri të lojërave përfshijnë pemë, kafshë për të përmirësuar tregimin imagjinar. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë që paloset me doreza mbajtëse të përshtatshme për pastrim dhe udhëtime (ka shumë hapësirë ​​për të shtuar lodra të tjera!)

7,100 L

5 stok

Ferma | Ndërtesat, peizazhet shumëngjyrësh dhe pjesët argëtuese i lënë fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre  dhe të marrin me vete lojën kudo që ata duan të shkojnë! Loja ka rrugë të ndërtuara për katër automjetet e fermave (një kamion, traktor dhe dy rimorkio). Vendosni një urë, një hambar dhe një shtëpi me gurë! Pjesët prej druri të lojërave përfshijnë pemë, kafshë për të përmirësuar tregimin imagjinar. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë që paloset me doreza mbajtëse të përshtatshme për pastrim dhe udhëtime (ka shumë hapësirë ​​për të shtuar lodra të tjera!)

Marka

SHPORTA NË BEE

close