,

Hekurudha

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Hekurudha | Ndërtesat, peizazhet shumëngjyrësh dhe pjesët argëtuese i lënë fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre. Mund ta marrin me vete lojën kudo që ata duan të shkojnë! Loja përfshin një urë dhe një tunel në mal me një gondola që kalon përmes tunelit. Gjithashtu loja përfshin ndërtesa, kafshë, pemë dhe një hekurudhë që nxisin tregimin imagjinar. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë që paloset me doreza mbajtëse të përshtatshme për pastrim dhe udhëtime (ka shumë hapësirë ​​për të shtuar lodra të tjera!)

5,200 L

1 stok

Hekurudha | Ndërtesat, peizazhet shumëngjyrësh dhe pjesët argëtuese i lënë fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre. Mund ta marrin me vete lojën kudo që ata duan të shkojnë! Loja përfshin një urë dhe një tunel në mal me një gondola që kalon përmes tunelit. Gjithashtu loja përfshin ndërtesa, kafshë, pemë dhe një hekurudhë që nxisin tregimin imagjinar. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë që paloset me doreza mbajtëse të përshtatshme për pastrim dhe udhëtime (ka shumë hapësirë ​​për të shtuar lodra të tjera!)

Marka

SHPORTA NË BEE

close