, ,

Qyteti

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Qyteti | Ndërtesat, peizazhet shumëngjyrësh dhe pjesët argëtuese i lënë fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre dhe të marrin lojën kudo që ata duan të shkojnë! Zbuloni setin prej druri që ka të ndërtuara rrugë për tre automjetet me rrota prej druri (një makinë policie, ambulancë dhe zjarrfikëse) dhe një helikopter prej druri. Pjesët prej druri të lojërave përfshijnë ndërtesa, shenja trafiku dhe një pemë për të përmirësuar tregimet imagjinare. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë e palosshme me dorezë mbajtëse të përshtatshme për pastrim të lehtë dhe udhëtime (ka shumë hapësirë ​​për të shtuar lodra të tjera!).

5,200 L

1 stok

Qyteti | Ndërtesat, peizazhet shumëngjyrësh dhe pjesët argëtuese i lënë fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre dhe të marrin lojën kudo që ata duan të shkojnë! Zbuloni setin prej druri që ka të ndërtuara rrugë për tre automjetet me rrota prej druri (një makinë policie, ambulancë dhe zjarrfikëse) dhe një helikopter prej druri. Pjesët prej druri të lojërave përfshijnë ndërtesa, shenja trafiku dhe një pemë për të përmirësuar tregimet imagjinare. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë e palosshme me dorezë mbajtëse të përshtatshme për pastrim të lehtë dhe udhëtime (ka shumë hapësirë ​​për të shtuar lodra të tjera!).

SKU: 000772401418 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close