,

Taksia

Plan Toys
Availability:

1 stok


Taksia e projektuar posaçërisht për duar të vogla në rritje. Shikoni ndërsa shoferi i taksisë dhe shiriti rrotullohen 360 ° rreth e rrotull kur kjo taksi lëviz nëpër dysheme. Një lëvizje që sigurisht do të promovojë aktivitetin për orë të tëra në fund!

E shkëlqyeshme për zhvillimin:

  • koordinim përmes shtrëngimit, shtytjes dhe rrotullimit
  • imagjinatën përmes pretendimit të lojës
  • ndjekja vizuale
  • eksplorim taktiK
  • të mësuarit shkak dhe pasojë

3,300 L

1 stok

Taksia e projektuar posaçërisht për duar të vogla në rritje. Shikoni ndërsa shoferi i taksisë dhe shiriti rrotullohen 360 ° rreth e rrotull kur kjo taksi lëviz nëpër dysheme. Një lëvizje që sigurisht do të promovojë aktivitetin për orë të tëra në fund!

E shkëlqyeshme për zhvillimin:

  • koordinim përmes shtrëngimit, shtytjes dhe rrotullimit
  • imagjinatën përmes pretendimit të lojës
  • ndjekja vizuale
  • eksplorim taktiK
  • të mësuarit shkak dhe pasojë

 

SKU: 8854740056191 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close