Tangram

EurekaKids
Availability:

2 stok


Tangram është një lojë logjike edukative për të mësuar forma dhe për të kaluar një kohë të mirë. Pjesët e saj janë magnetike për të luajtur në një tabelë magnetike, frigorifer ose sipërfaqe metalike. Përmban 45 karta me shembuj të kompozimeve, me ngjyra për versionin e thjeshtë dhe vetëm siluetë në anën e pasme për të shtuar një bonus vështirësish në lojë. Kombinimet e pjesëve janë të pafundme!

Karakteristikat:

  • Mosha: + 4 vjeç.
  • Pjesë prej druri me kurriz magnetik: 7.
  • Kartat e dyanshme me shembuj: 45.
  • Përmasat e paketimit: 20cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 17cm (Gjatësia)

2,300 L

2 stok

Tangram është një lojë logjike edukative për të mësuar forma dhe për të kaluar një kohë të mirë. Pjesët e saj janë magnetike për të luajtur në një tabelë magnetike, frigorifer ose sipërfaqe metalike. Përmban 45 karta me shembuj të kompozimeve, me ngjyra për versionin e thjeshtë dhe vetëm siluetë në anën e pasme për të shtuar një bonus vështirësish në lojë. Kombinimet e pjesëve janë të pafundme!

Karakteristikat:

  • Mosha: + 4 vjeç.
  • Pjesë prej druri me kurriz magnetik: 7.
  • Kartat e dyanshme me shembuj: 45.
  • Përmasat e paketimit: 20cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 17cm (Gjatësia)
SKU: 8435404815592 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close