Sold out!
, ,

Tapet prej gome – Savannah 2 ne 1

Taf Toys
Availability:

S’ka stok


Lojrat janë momentet më argëtuese për vogëlushët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, me tapetin e lojrave prej shkume Savannah u mundësojnë vogëlushëve aktivitete të pafundme dhe një ultra butësi. Ky tapet loje me shkumë të butë me cilësi të lartë, me përmasa 150 x 200 cm, dhe me një model shumëngjyrësh të përshtatshëm për fëmijët në njërën anë dhe një printim modern dekori nga ana tjetër. Tapeti është i lehtë për t’u kujdesur, i lehtë për t’u palosur dhe është i papërshkueshëm nga uji. Vjen  me gjashtë letra me grafika të dyanshme deri në moshën 12 muajsh, perfekte edhe për ti bërë foto vogëlushëve në çdo muaj. Siguron butësi, komoditet dhe siguri. Nuk përmban substanca të dëmshme dhe është pa BPA. Tapeti përshtatet në mënyrë perfekte si brenda dhe jashtë shtëpisë.

Karakateristikat:

 • Vjen me një dizajn të dyanshëm plot grafika dhe ngjyra
 • U mundëson vogëlushëve aktivitete të pafundme dhe një ultra butësi
 • Tapeti është i lehtë për t’u kujdesur, i lehtë për t’u palosur dhe është i papërshkueshëm nga uji
 • Perfekt edhe për ti bërë foto vogëlushëve në çdo muaj
 • Ofron butësi dhe komoditet
 • Parandalon lëndimet e forta
 • Është rezistent ndaj ujit
 • Vogëlushët mund ta zgjedhin edhe si vend për të fjetur
 • Nuk përmban substanca të dëmshme dhe është pa BPA
 • Përshtatet në mënyrë perfekte si brenda dhe jashtë shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 150 x 200 cm
 • Mosha: +0 muajsh

7,500 L

Sold out!

Lojrat janë momentet më argëtuese për vogëlushët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, me tapetin e lojrave prej gome Savannah u mundësojnë vogëlushëve aktivitete të pafundme dhe një ultra butësi. Ky tapet loje me gome të butë me cilësi të lartë, me përmasa 150 x 200 cm, dhe me një model shumëngjyrësh të përshtatshëm për fëmijët në njërën anë dhe një printim modern dekori nga ana tjetër. Tapeti është i lehtë për t’u kujdesur, i lehtë për t’u palosur dhe është i papërshkueshëm nga uji. Vjen  me gjashtë letra me grafika të dyanshme deri në moshën 12 muajsh, perfekte edhe për ti bërë foto vogëlushëve në çdo muaj. Siguron butësi, komoditet dhe siguri. Nuk përmban substanca të dëmshme dhe është pa BPA. Tapeti përshtatet në mënyrë perfekte si brenda dhe jashtë shtëpisë.

Karakateristikat:

 • Vjen me një dizajn të dyanshëm plot grafika dhe ngjyra
 • U mundëson vogëlushëve aktivitete të pafundme dhe një ultra butësi
 • Tapeti është i lehtë për t’u kujdesur, i lehtë për t’u palosur dhe është i papërshkueshëm nga uji
 • Perfekt edhe për ti bërë foto vogëlushëve në çdo muaj
 • Ofron butësi dhe komoditet
 • Parandalon lëndimet e forta
 • Është rezistent ndaj ujit
 • Vogëlushët mund ta zgjedhin edhe si vend për të fjetur
 • Nuk përmban substanca të dëmshme dhe është pa BPA
 • Përshtatet në mënyrë perfekte si brenda dhe jashtë shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 150 x 200 cm
 • Mosha: +0 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close