, ,

Tapet për lojra në natyrë

Taf Toys
Availability:

1 stok


Lojrat janë momentet më argëtuese për vogëlushët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, me tapetin e lojrave në natyrë nga Taf Toys, ju i jepni vogëlushëve një zonë të thatë dhe stimuluese për të luajtur jashtë. Është një tapet lojërash me përmasa 140 x 115 cm me ngjyra  dhe printe të bukura. Ka një peshë të  lehtë, rezistent ndaj ujit dhe paloset në formën e një çante, për ta pasur më të lehtë për ta mbajtur.

Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave  dhe për të parandaluar lëndimet e forta. Madje, fëmijët mund ta zgjedhin edhe si vend për të fjetur. Falë saj, prindërit do jenë më të lehtësuar pasi vendi i argëtimit të fëmijëve është më i sigurtë.

Karakateristikat:

 • Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave
 • U mundëson vogëlushëve një zonë të thatë dhe stimuluese për të luajtur jashtë
 • Ofron butësi dhe komoditet
 • Parandalon lëndimet e forta
 • Peshon pak dhe paloset në formën e një çante
 • Është rezisten ndaj ujit
 • Vogëlushët mund ta zgjedhin edhe si vend për të fjetur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 140 x 115 cm

5,800 L

1 stok

Lojrat janë momentet më argëtuese për vogëlushët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, me tapetin e lojrave në natyrë nga Taf Toys, ju i jepni vogëlushëve një zonë të thatë dhe stimuluese për të luajtur jashtë. Është një tapet lojërash me përmasa 140 x 115 cm me ngjyra  dhe printe të bukura. Ka një peshë të  lehtë, rezistent ndaj ujit dhe paloset në formën e një çante, për ta pasur më të lehtë për ta mbajtur.

Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave  dhe për të parandaluar lëndimet e forta. Madje, fëmijët mund ta zgjedhin edhe si vend për të fjetur. Falë saj, prindërit do jenë më të lehtësuar pasi vendi i argëtimit të fëmijëve është më i sigurtë.

Karakateristikat:

 • Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave
 • U mundëson vogëlushëve një zonë të thatë dhe stimuluese për të luajtur jashtë
 • Ofron butësi dhe komoditet
 • Parandalon lëndimet e forta
 • Peshon pak dhe paloset në formën e një çante
 • Është rezisten ndaj ujit
 • Vogëlushët mund ta zgjedhin edhe si vend për të fjetur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 140 x 115 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close