Sold out!
,

Tapet – Pista e garave

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Qilimi i garave me makina | Garoni makinat rreth shtegut, drejt pit-stop, kaloni turmat brohoritëse dhe të gjitha rrugëtimin për në rrethin e fituesit! Me këtë qilim, ka shumë mënyra për të luajtur dhe mësuar. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur i mahnitshëm për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e endur me një mbështetje kundër-rrëshqitjes dhe e lehtë për t’u larë. Shoqërohet nga 4 makina lodër prej druri.  Makinat e numëruara dhe hapësirat e parkimit shtojnë praktikim të llogaritjes dhe renditjes.

6,100 L

Sold out!

Qilimi i garave me makina | Garoni makinat rreth shtegut, drejt pit-stop, kaloni turmat brohoritëse dhe të gjitha rrugëtimin për në rrethin e fituesit! Me këtë qilim, ka shumë mënyra për të luajtur dhe mësuar. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur i mahnitshëm për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e endur me një mbështetje kundër-rrëshqitjes dhe e lehtë për t’u larë. Shoqërohet nga 4 makina lodër prej druri.  Makinat e numëruara dhe hapësirat e parkimit shtojnë praktikim të llogaritjes dhe renditjes.

SKU: 000772194013 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close