Tapet – Numrat dhe shkronjat

Melissa & Doug
Availability:

3 stok


Tapeti magjik ABC/123 | Për të kompletuar dhomën e gjumit nuk mund të humbasni qilimin e bukur nga Melissa & Doug! Fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur me numra dhe shkronja!

Tapeti magjik ABC/123 është e pajisur me:

 • Material i butë dhe rezistent.
 • Mbështetje kundër rrëshqitjes.
 • Buzë e përforcuar.
 • 36 letra loje.
 • Shkronjat, numrat 1 deri 9, forma gjeometrike.
 • Masat e qilimit: 147×200 cm

14,800 L

3 stok

Tapeti magjik ABC/123 | Për të kompletuar dhomën e gjumit nuk mund të humbasni qilimin e bukur nga Melissa & Doug! Fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur me numra dhe shkronja!

Tapeti magjik ABC/123 është e pajisur me:

 • Material i butë dhe rezistent.
 • Mbështetje kundër rrëshqitjes.
 • Buzë e përforcuar.
 • 36 letra loje.
 • Shkronjat, numrat 1 deri 9, forma gjeometrike.
 • Masat e qilimit: 147×200 cm
SKU: 000772151931 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close