, ,

Tatuazh- Jolies Petites Choses

Djeco
Availability:

20 stok


Ju prezantojmë me tatuazhet Jolies Petites Choses, nga Djeco, për vajza dhe djem. Më e rëndësishmja është se janë të testuar dermatologjikisht. Tatuazhet janë me kafshë të ndryshme dhe duken tamam si origjinale.  Si ta vendosni? Fillimisht priteni figurën tuaj që preferoni, vendoseni në pozicionin e duhur dhe në pjesën e trupit ku ju dëshironi ta vendosni. Më pas ngjiteni, ngjesheni pak dhe hiqeni pjesën e letrës. Tatuazhi është gati!

***E RËNDËSISHME!

Tatuazhët nuk e dëmtojnë lëkurën e fëmijëve pasi janë të testuar dermatologjikisht. Për ti hequr mjafton pak ilaç duarsh ose sapun dhe pastaj lajeni me dorë vendin ku keni vendosur tatuazhin. 

Karakteristikat:

  • Përmban 2 fletë të ndryshme tatuazhi prej 14 x 21 cm.
  • Mosha e rekomanduar +3 vjeç
  • Përmasat: 14.5 x 23 cm

500 L

20 stok

Ju prezantojmë me tatuazhet Jolies Petites Choses, nga Djeco, për vajza dhe djem. Më e rëndësishmja është se janë të testuar dermatologjikisht. Tatuazhet janë me kafshë të ndryshme dhe duken tamam si origjinale.  Si ta vendosni? Fillimisht priteni figurën tuaj që preferoni, vendoseni në pozicionin e duhur dhe në pjesën e trupit ku ju dëshironi ta vendosni. Më pas ngjiteni, ngjesheni pak dhe hiqeni pjesën e letrës. Tatuazhi është gati!

***E RËNDËSISHME!

Tatuazhët nuk e dëmtojnë lëkurën e fëmijëve pasi janë të testuar dermatologjikisht. Për ti hequr mjafton pak ilaç duarsh ose sapun dhe pastaj lajeni me dorë vendin ku keni vendosur tatuazhin. 

Karakteristikat:

  • Përmban 2 fletë të ndryshme tatuazhi prej 14 x 21 cm.
  • Mosha e rekomanduar +3 vjeç
  • Përmasat: 14.5 x 23 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close