, ,

Tatuazh- Lucky charms

Djeco
Availability:

10 stok


Ju prezantojmë me tatuazhet Lucky charms, nga Djeco, për vajza dhe djem. Më e rëndësishmja është se janë të testuar dermatologjikisht. Tatuazhet janë me ngjyra ylberi dhe me figura shumë ndryshme që ngjasojnë tamam si origjinale.  Si ta vendosni? Fillimisht priteni figurën tuaj që preferoni, vendoseni në pozicionin e duhur dhe në pjesën e trupit ku ju dëshironi ta vendosni. Më pas ngjiteni, ngjesheni pak dhe hiqeni pjesën e letrës. Tatuazhi është gati!

***E RËNDËSISHME!

Tatuazhët nuk e dëmtojnë lëkurën e fëmijëve pasi janë të testuar dermatologjikisht. Për ti hequr mjafton pak ilaç duarsh ose sapun dhe pastaj lajeni me dorë vendin ku keni vendosur tatuazhin. 

Karakteristikat:

  • Përmban 2 fletë të ndryshme tatuazhi prej 14 x 21 cm.
  • Mosha e rekomanduar +3 vjeç
  • Përmasat: 14.5 x 23 cm

500 L

10 stok

Ju prezantojmë me tatuazhet Lucky charms, nga Djeco, për vajza dhe djem. Më e rëndësishmja është se janë të testuar dermatologjikisht. Tatuazhet janë me ngjyra ylberi dhe me figura shumë ndryshme që ngjasojnë tamam si origjinale.  Si ta vendosni? Fillimisht priteni figurën tuaj që preferoni, vendoseni në pozicionin e duhur dhe në pjesën e trupit ku ju dëshironi ta vendosni. Më pas ngjiteni, ngjesheni pak dhe hiqeni pjesën e letrës. Tatuazhi është gati!

***E RËNDËSISHME!

Tatuazhët nuk e dëmtojnë lëkurën e fëmijëve pasi janë të testuar dermatologjikisht. Për ti hequr mjafton pak ilaç duarsh ose sapun dhe pastaj lajeni me dorë vendin ku keni vendosur tatuazhin. 

Karakteristikat:

  • Përmban 2 fletë të ndryshme tatuazhi prej 14 x 21 cm.
  • Mosha e rekomanduar +3 vjeç
  • Përmasat: 14.5 x 23 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close