,

Tavolinë aktiviteti

EurekaKids
Availability:

7 stok


Tavolinë aktiviteti | Filloni argëtimin me këtë tryezë të bukur tërheqëse nga koleksioni i Cirkut. Me këtë lodër argëtuese të vegjlit në shtëpi mund të mësojnë shpejt ngjyrat dhe format. Plus, ka mijëra mundësi lojërash! Ata mund të lëvizin copat rreth qarkut derisa t’i ulin ato në lakimin përfundimtar të këmbës, të qarkullojnë figurinat përmes lakimit të madh dhe të bëjnë unazën!

Karakteristikat:

  • Materiali: dru me cilësi të lartë
  • Prodhuar në Spanjë
  • Ka një dorezë në majë që të jetë e lehtë për tu trajtuar
  • Të ndashëm për lehtësinë tuaj të transportit ose ruajtjes

Përmasat:
50cm (Lartësia) x 50cm (Gjerësia) x 34cm (Gjatësia)

9,200 L

7 stok

Tavolinë aktiviteti | Filloni argëtimin me këtë tryezë të bukur tërheqëse nga koleksioni i Cirkut. Me këtë lodër argëtuese të vegjlit në shtëpi mund të mësojnë shpejt ngjyrat dhe format. Plus, ka mijëra mundësi lojërash! Ata mund të lëvizin copat rreth qarkut derisa t’i ulin ato në lakimin përfundimtar të këmbës, të qarkullojnë figurinat përmes lakimit të madh dhe të bëjnë unazën!

Karakteristikat:

  • Materiali: dru me cilësi të lartë
  • Prodhuar në Spanjë
  • Ka një dorezë në majë që të jetë e lehtë për tu trajtuar
  • Të ndashëm për lehtësinë tuaj të transportit ose ruajtjes

Përmasat:
50cm (Lartësia) x 50cm (Gjerësia) x 34cm (Gjatësia)

 

SKU: 8435404816339 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close