,

Teether- Baby Chew

Djeco
Availability:

36 stok


Dalja e dhëmbëve të parë të vogëlushëve tuaj është me siguri periudha më emocionuese, por gjithashtu shkakton edhe shqetësim si për foshnjën ashtu edhe për prindërit. Baby Chew ju vjen në ndihmë vogëlushëve dhe prindërve.  U lejon vogëlushëve tuaj të përtypin dhe kafshojnë unazën për të qetësuar mishrat e dhëmbëve, sikurse siguron sasinë e nevojshme të stimulimit oral për të vegjlit tuaj.

Baby Chew ndihmon për të përmirësuar fazën e daljes së dhëmbëve dhe zhvillimin e mishrave të dhëmbëve. Është projektuar  në mënyrë ergonomike dhe me madhësi perfekte për gojët e vogla. Baby Chew është bërë nga një unazë prej druri natyrale, me një gjysmë mbulesë me teksturë të ëmbël e cila është perfekte për përtypje dhe e sigurt për vogëlushët.

Çfarë e bën të vyer:

 • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
 • Vjen me një dorezë për duar të vogla për tu kapur dhe mbajtur lehtë
 • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
 • Ka një gjysmë mbulesë me teksturë të ëmbël e cila është perfekte për përtypje dhe e sigurt për vogëlushët
 • Është projektuar  në mënyrë ergonomike
 • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
 • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
 • Rekomandohet për fëmijët e grupmoshës nga 0 muajsh e lart

Të dhëna teknike:

 • Madhësia: 7 x 7 x 2 cm

1,400 L

36 stok

Dalja e dhëmbëve të parë të vogëlushëve tuaj është me siguri periudha më emocionuese, por gjithashtu shkakton edhe shqetësim si për foshnjën ashtu edhe për prindërit. Baby Chew ju vjen në ndihmë vogëlushëve dhe prindërve.  U lejon vogëlushëve tuaj të përtypin dhe kafshojnë unazën për të qetësuar mishrat e dhëmbëve, sikurse siguron sasinë e nevojshme të stimulimit oral për të vegjlit tuaj.

Baby Chew ndihmon për të përmirësuar fazën e daljes së dhëmbëve dhe zhvillimin e mishrave të dhëmbëve. Është projektuar  në mënyrë ergonomike dhe me madhësi perfekte për gojët e vogla. Baby Chew është bërë nga një unazë prej druri natyrale, me një gjysmë mbulesë me teksturë të ëmbël e cila është perfekte për përtypje dhe e sigurt për vogëlushët.

Çfarë e bën të vyer:

 • I butë, i lehtë për t’u kapur dhe i sigurt për t’u përtypur
 • Vjen me një dorezë për duar të vogla për tu kapur dhe mbajtur lehtë
 • Stimulon shqisat e foshnjës dhe qetëson mishrat e dhëmbëve
 • Ka një gjysmë mbulesë me teksturë të ëmbël e cila është perfekte për përtypje dhe e sigurt për vogëlushët
 • Është projektuar  në mënyrë ergonomike
 • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
 • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
 • Rekomandohet për fëmijët e grupmoshës nga 0 muajsh e lart

Të dhëna teknike:

 • Madhësia: 7 x 7 x 2 cm
Marka

Gjinia

Uniseks

Këshilla për kujdesin & larjen

 • Për ta pastruar, thjesht fshijeni lodrën tuaj me ujë me sapun dhe një leckë të lagur
 • Mos e sterilizoni ose ruani në frigorifer
 • Duhet të ruhet në një vend të thatë, sepse si  çdo produkt natyral, lodrat mund të fillojnë të myken nëse lihen në një mjedis të lagësht.
 • Rekomandohet tharja e ajrit midis përdorimit.
 • Mos e lini në kontakt të drejtpërdrejtë me rrezet e diellit ose dritën artificiale për periudha të gjata kohore, sepse ngjyra mund të zbehet.
 • Ndryshimet në temperaturë mund të ndikojnë në formën dhe vëllimin e produktit
 • Hiqni paketimin dhe të gjitha etiketat para se t’ia jepni lodrën fëmijës tuaj

SHPORTA NË BEE

close