Tenda Indiane

EurekaKids
Availability:

1 stok


Tenda Indiane | Ky tunel i mrekullueshëm pop-up është ideal për fëmijët të argëtohen me orë të tëra. Përfshin elemente të shumta ndërvepruese. Të vegjlit do të jenë në gjendje të luajnë me topa, të qarkullojnë në tunel, të argëtohen me teksturat, të marrin lodrat e tyre brenda ose të pushojnë – përparësia është se elementët e ndryshëm mund të përdoren veçmas! Për më tepër, ajo ka një dizajn me ilustrime shumë të këndshme dhe është shumë e lehtë për tu montuar dhe çmontuar. Kjo lojë promovon zhvillimin e aftësive paktike dhe imagjinatën e fëmijëve, gjithashtu ideale për lojën në grup!

Karakteristikat:

 • Materiali: poliester
 • Mosha: Që nga lindja
 • Pjesë të ndryshme mund të përdoren veçmas
 • Ka një zonë loje dhe topa plastike
 • I përshtatshëm për ambiente të mbyllura ose jashtë
 • Pastroni me një leckë të lagur
 • Sistemi i hapjes dhe mbylljes i lehtë
 • Përfshin zonën e textures brenda
 • Përfshin çanta për të ruajtur.
 • Përfshin 3 topa me ngjyrë

Përmasat:

75cm (Lartësia) x 60cm (Gjerësia) x 180cm (Gjatësia)

7,500 L

1 stok

Tenda Indiane | Ky tunel i mrekullueshëm pop-up është ideal për fëmijët të argëtohen me orë të tëra. Përfshin elemente të shumta ndërvepruese. Të vegjlit do të jenë në gjendje të luajnë me topa, të qarkullojnë në tunel, të argëtohen me teksturat, të marrin lodrat e tyre brenda ose të pushojnë – përparësia është se elementët e ndryshëm mund të përdoren veçmas! Për më tepër, ajo ka një dizajn me ilustrime shumë të këndshme dhe është shumë e lehtë për tu montuar dhe çmontuar. Kjo lojë promovon zhvillimin e aftësive paktike dhe imagjinatën e fëmijëve,  gjithashtu ideale për lojën në grup!

Karakteristikat:

 • Materiali: poliester
 • Mosha: Që nga lindja
 • Pjesë të ndryshme mund të përdoren veçmas
 • Ka një zonë loje dhe topa plastike
 • I përshtatshëm për ambiente të mbyllura ose jashtë
 • Pastroni me një leckë të lagur
 • Sistemi i hapjes dhe mbylljes i lehtë
 • Përfshin zonën e textures brenda
 • Përfshin çanta për të ruajtur.
 • Përfshin 3 topa me ngjyrë

Përmasat:

75cm (Lartësia) x 60cm (Gjerësia) x 180cm (Gjatësia)

SKU: 8435404816773 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close