, ,

Tendë Tipi Indiane

Djeco
Availability:

7 stok


Një tendë madhështore shumëngjyrëshe me motive indiane e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar aventura pafund fëmijëve. Një tendë  vërtetë e bollshme dhe duke imituar në mënyrë perfekte modelin indian, si në konstrukt dhe ngjyra, do ti kënaqë fëmijët pamasë. Është  e përshtatshme edhe për të luajtur në grup, por edhe për të dëgjuar historitë interesante me indianët e lashtë. Konstrukti i tendës ju mundëson ta ngreni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jasht në kopësht, e bëni thjeshtë dhe lehtë.

Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë. Tenda shumëngjyrëshe mund të jetë edhe një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje. Hapësira e dritares dhe derës mund të mbyllet duke krijuar edhe një vend sekret për fëmijët!

Karakteristikat:

 • Tendë e cila mund të vendoset kudo si brenda dhe jashtë
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • E thjeshtë në hapje dhe praktike
 • Mundëson fëmijë të kryejnë aktivitete pafund argëtuese
 • Një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje

Të dhënat teknike:

 • Dimensionet e tendës: 110 cm në diametër x 164 cm në lartësi
 • Përmasat e kutisë: 47 x 35 x 7.5 cm
 • Materiali: pëlhurë

 

10,900 L

7 stok

Një tendë madhështore shumëngjyrëshe me motive indiane e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar aventura pafund fëmijëve. Një tendë  vërtetë e bollshme dhe duke imituar në mënyrë perfekte modelin indian, si në konstrukt dhe ngjyra, do ti kënaqë fëmijët pamasë. Është  e përshtatshme edhe për të luajtur në grup, por edhe për të dëgjuar historitë interesante me indianët e lashtë. Konstrukti i tendës ju mundëson ta ngreni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jasht në kopësht, e bëni thjeshtë dhe lehtë.

Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë. Tenda shumëngjyrëshe mund të jetë edhe një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje. Hapësira e dritares dhe derës mund të mbyllet duke krijuar edhe një vend sekret për fëmijët!

Karakteristikat:

 • Tendë e cila mund të vendoset kudo si brenda dhe jashtë
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • E thjeshtë në hapje dhe praktike
 • Mundëson fëmijë të kryejnë aktivitete pafund argëtuese
 • Një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje

Të dhënat teknike:

 • Dimensionet e tendës: 110 cm në diametër x 164 cm në lartësi
 • Përmasat e kutisë: 47 x 35 x 7.5 cm
 • Materiali: pëlhurë

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close