Vazo kopshti për borzilok

Moulin Roty
Availability:

9 stok


Vazo kopshti për borzilok | Një fushatë e bukur mbjelljeje në të cilën fëmijët përjetojnë se si diçka rritet dhe lulëzon.

Përmbajtja & Karakteristikat:

 • Libër ushtrimi
 • Udhëzime për mbjelljen
 • Farë borziloku
 • 4 feta kokosi
 • Enë bimore
 • Madhësia: 30 x 12.5 x 9.5 cm

2,600 L

9 stok

Vazo kopshti për borzilok | Një fushatë e bukur mbjelljeje në të cilën fëmijët përjetojnë se si diçka rritet dhe lulëzon.

Përmbajtja & Karakteristikat:

 • Libër ushtrimi
 • Udhëzime për mbjelljen
 • Farë borziloku
 • 4 feta kokosi
 • Enë bimore
 • Madhësia: 30 x 12.5 x 9.5 cm
SKU: 3575677123712 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close