,

The Farmyard

Le Toy Van
Availability:

1 stok


The Farmyard | Fermë prej druri e hollësishme. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor. Mund të luhet në mënyrë interaktive, kjo zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt – zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. Mosha +3 vjeç

8,900 L

1 stok

The Farmyard | Fermë prej druri e hollësishme. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor. Mund të luhet në mënyrë interaktive, kjo zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt – zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. Mosha +3 vjeç

SKU: 5060023414104 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 58 × 52 × 24 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close