, , ,

Kutia e bizhuterive- Tinou Shop

Djeco
Availability:

24 stok


Kutia e bizhuterive- Tinou Shop është një kuti muzikore dhe njëkohësisht një dollap bizhuterish për t’u ofruar si dhuratë. Një kuti muzikore e ilustruar bukur me tre sirtarë për ruajtjen e bizhuterive dhe aksesorëve sekretë. Një lëvizje mjafton dhe ju mund të hapni dyert e këtij vitrine të bukur dhe befasohuni nga një vajzë e cila pasqyrohet në një pasqyrë të siluetuar nën tingujt e muzikës “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart. Kutia e bizhuterive mund të jetë një dhuratë ideale për lindjes ose ditëlindje, e cila falë ngjyrave dhe dizajnit mund të kthehet edhe në dekoruese të dhomës.

 

Karakteristikat:

 • E ndërtuar prej druri
 • Dizajn i këndshëm
 • Argëtuese dhe njëkoësisht  dekoruese e dhomës
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
 • Melodia nga Mozart

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë së bizhuterive: 14.5 x 18.5 x 11 cm

 

5,400 L

24 stok

Kutia e bizhuterive- Tinou Shop është një kuti muzikore dhe njëkohësisht një dollap bizhuterish për t’u ofruar si dhuratë. Një kuti muzikore e ilustruar bukur me tre sirtarë për ruajtjen e bizhuterive dhe aksesorëve sekretë. Një lëvizje mjafton dhe ju mund të hapni dyert e këtij vitrine të bukur dhe befasohuni nga një vajzë e cila pasqyrohet në një pasqyrë të siluetuar nën tingujt e muzikës “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart. Kutia e bizhuterive mund të jetë një dhuratë ideale për lindjes ose ditëlindje, e cila falë ngjyrave dhe dizajnit mund të kthehet edhe në dekoruese të dhomës.

 

Karakteristikat:

 • E ndërtuar prej druri
 • Dizajn i këndshëm
 • Argëtuese dhe njëkoësisht  dekoruese e dhomës
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
 • Melodia nga Mozart

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë së bizhuterive: 14.5 x 18.5 x 11 cm

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close