Tjegulla Aktiviteti

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Tjegulla Aktiviteti| Një mënyrë e mrekullueshme për të parë shkakun dhe efektin ndërsa rrotat prej druri të ndërthurur rrotullohen. Një nga gjashtë pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndëshi ‘deko-play’ të palosura si lëvore. Secila mund të jetë e montuar në mur, të luhet me një tavolinë të lartë apo edhe në dysheme.

Karakteristikat:

 • Mosha: +18 muajsh
 • Dimensionet e produkteve: Përafërsisht 18 x 20 x 4 cm
 • Dimensionet e paketimit: Përafërsisht 26 x 26 x 4 cm
 • Ndërtimi prej druri rrotullohen
 • Mënyrë e mrekullueshme për të parë shkakun dhe efektin
 • Mund të montohet në mur, të luhet me një tavolinë të lartë ose në dysheme

4,800 L

2 stok

Tjegulla Aktiviteti| Një mënyrë e mrekullueshme për të parë shkakun dhe efektin ndërsa rrotat prej druri të ndërthurur rrotullohen. Një nga gjashtë pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndëshi ‘deko-play’ të palosura si lëvore. Secila mund të jetë e montuar në mur, të luhet me një tavolinë të lartë apo edhe në dysheme.

Karakteristikat:

 • Mosha: +18 muajsh
 • Dimensionet e produkteve: Përafërsisht 18 x 20 x 4 cm
 • Dimensionet e paketimit: Përafërsisht 26 x 26 x 4 cm
 • Ndërtimi prej druri rrotullohen
 • Mënyrë e mrekullueshme për të parë shkakun dhe efektin
 • Mund të montohet në mur, të luhet me një tavolinë të lartë ose në dysheme
SKU: 5060023421317 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close