Tjegulla Aktiviteti

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Tjegulla Aktiviteti | Kjo pllakë prej druri e aktivitetit ksilofon është e përkryer për vogëlushin tuaj për të bërë tinguj muzikorë dhe argëtim. Kjo do të inkurajojë lojën imagjinative pasi fëmija juaj përjeton tinguj të ndryshëm muzikorë ndërsa luan me këtë grup ksilofon. Kjo pllakë veprimtarie është një nga gjashtë pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndësh të bërë nga Le Toy Van. Secila mund të montohet në mur, të luhet me një tavolinë të lartë ose edhe në dysheme.

Çfarë duhet të dini:

 • Tjegull aktiviteti prej xylofoni druri
 • Prodhuar nga Druri
 • Paraqet blloqe me ngjyra të ndryshme në ksilofon
 • Detaje të tjera përfshijnë, shënime muzikore, retë dhe kafshët e pikturuara rreth ksilofonit
 • Një nga 6 pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndësh nga Le Toy Van
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Dimensionet e produktit: 198mm- 31-41mm – 176 mm

4,800 L

2 stok

Tjegulla Aktiviteti | Kjo pllakë prej druri e aktivitetit ksilofon është e përkryer për vogëlushin tuaj për të bërë tinguj muzikorë dhe argëtim. Kjo do të inkurajojë lojën imagjinative pasi fëmija juaj përjeton tinguj të ndryshëm muzikorë ndërsa luan me këtë grup ksilofon. Kjo pllakë veprimtarie është një nga gjashtë pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndësh të bërë nga Le Toy Van. Secila mund të montohet në mur, të luhet me një tavolinë të lartë ose edhe në dysheme.

Çfarë duhet të dini:

 • Tjegull aktiviteti prej xylofoni druri
 • Prodhuar nga Druri
 • Paraqet blloqe me ngjyra të ndryshme në ksilofon
 • Detaje të tjera përfshijnë, shënime muzikore, retë dhe kafshët e pikturuara rreth ksilofonit
 • Një nga 6 pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndësh nga Le Toy Van
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Dimensionet e produktit:  198mm- 31-41mm – 176 mm
Marka

SHPORTA NË BEE

close