Tjegulla Aktiviteti

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Tjegulla Aktiviteti shumëngjyrëshe, të cilat mund të montohen në një mur, tavolinë ose dysheme që përmban një prodhues shiu në formë reje. Lodër tërhqëse e cila stimulon një larmi shqisash, duke ngjallur kureshtje dhe aftësi.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm i gomës, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdeseni për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë

Karakteristikat:

  • Pesha e artikullit: 449 g
  • Dimensionet e produktit: 19.8 x 3.1 x 17.6 cm
  • Mosha e rekomanduar nga prodhuesi: 18 muaj – 10 vjeç

4,800 L

1 stok

Tjegulla Aktiviteti shumëngjyrëshe, të cilat mund të montohen në një mur, tavolinë ose dysheme që përmban një prodhues shiu në formë reje. Lodër tërhqëse e cila stimulon një larmi shqisash, duke ngjallur kureshtje dhe aftësi.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm i gomës, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdeseni për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë

Karakteristikat:

  • Pesha e artikullit: 449 g
  • Dimensionet e produktit: 19.8 x 3.1 x 17.6 cm
  • Mosha e rekomanduar nga prodhuesi: 18 muaj – 10 vjeç
SKU: 5060023421300 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close