, , , ,

Topa me zhurmë

EurekaKids
Availability:

2 stok


Vëzhgimi dhe dëgjimi i zërit që lëshon Rattle Ball kur lëviz dhe duke luajtur me të do të stimulojë dëgjimin, shikimin, prekjen dhe ekuilibrin e foshnjës tuaj. Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin e dëgjimit. Gjithashtu kontribuojnë në zhvillimin e aftësive praktike.

Karakteristikat:

 • Do të stimulojë dëgjimin, shikimin, prekjen dhe ekuilibrin e foshnjës tuaj
 • Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin e dëgjimit
 • Gjithashtu kontribuojnë në zhvillimin e aftësive praktike

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  6 muajsh deri 2 vjeç

1,200 L

2 stok

Vëzhgimi dhe dëgjimi i zërit që lëshon Rattle Ball kur lëviz dhe duke luajtur me të do të stimulojë dëgjimin, shikimin, prekjen dhe ekuilibrin e foshnjës tuaj. Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin e dëgjimit. Gjithashtu kontribuojnë në zhvillimin e aftësive praktike.

Karakteristikat:

 • Do të stimulojë dëgjimin, shikimin, prekjen dhe ekuilibrin e foshnjës tuaj
 • Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin e dëgjimit
 • Gjithashtu kontribuojnë në zhvillimin e aftësive praktike

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  6 muajsh deri 2 vjeç
Marka

Këshilla për kujdesin & larjen

 • Për ta pastruar, thjesht fshijeni lodrën tuaj me ujë me sapun dhe një leckë të lagur
 • Mos e sterilizoni ose ruani në frigorifer
 • Duhet të ruhet në një vend të thatë, sepse si  çdo produkt natyral, lodrat mund të fillojnë të myken nëse lihen në një mjedis të lagësht.
 • Rekomandohet tharja e ajrit midis përdorimit.
 • Mos e lini në kontakt të drejtpërdrejtë me rrezet e diellit ose dritën artificiale për periudha të gjata kohore, sepse ngjyra mund të zbehet.
 • Ndryshimet në temperaturë mund të ndikojnë në formën dhe vëllimin e produktit
 • Hiqni paketimin dhe të gjitha etiketat para se t’ia jepni lodrën fëmijës tuaj

SHPORTA NË BEE

close