,

Topa shqisorë

EurekaKids
Availability:

2 stok


Ky grup prej 6 topash të butë është ideal për të vegjlit që të fillojnë të zbulojnë forma dhe ngjyra të ndryshme. Materiali i tyre veçanërisht i butë dhe natyror i bën ato shumë të lehta për tu kuptuar dhe të përshtatshme për të vegjlit për tu mbajtur dhe shtypur. Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin shqisor, atë të prekshëm dhe vizual. Gjithashtu kontribuojnë në zhvillimin e aftësive praktike.

Karakteristikat:

 • Të përshtatshëm që nga mosha 0-3 vjeç
 • Përmban 6 topa shqisorë
 • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

2,200 L

2 stok

Ky grup prej 6 topash të butë është ideal për të vegjlit që të fillojnë të zbulojnë forma dhe ngjyra të ndryshme. Materiali i tyre veçanërisht i butë dhe natyror i bën ato shumë të lehta për tu kuptuar dhe të përshtatshme për të vegjlit për tu mbajtur dhe shtypur. Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin shqisor, atë të prekshëm dhe vizual. Gjithashtu kontribuojnë në zhvillimin e aftësive praktike.

Karakteristikat:

 • Të përshtatshëm që nga mosha 0-3 vjeç
 • Përmban 6 topa shqisorë
 • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate
Marka

Këshilla për kujdesin & larjen

 • Për ta pastruar, thjesht fshijeni lodrën tuaj me ujë me sapun dhe një leckë të lagur
 • Mos e sterilizoni ose ruani në frigorifer
 • Duhet të ruhet në një vend të thatë, sepse si  çdo produkt natyral, lodrat mund të fillojnë të myken nëse lihen në një mjedis të lagësht.
 • Rekomandohet tharja e ajrit midis përdorimit.
 • Mos e lini në kontakt të drejtpërdrejtë me rrezet e diellit ose dritën artificiale për periudha të gjata kohore, sepse ngjyra mund të zbehet.
 • Ndryshimet në temperaturë mund të ndikojnë në formën dhe vëllimin e produktit
 • Hiqni paketimin dhe të gjitha etiketat para se t’ia jepni lodrën fëmijës tuaj

SHPORTA NË BEE

close