, ,

Topi i Pyllit

Djeco
Availability:

11 stok


Topi i Pyllit është prej pëlhure, 23 cm, me një panoramikë me kafshët e pyllit dhe kombinime shumëngjyrëshe. I përshtatshëm  për fëmijët e moshës nga 2 deri në 7 vjeç. Një tullumbace e thjeshtë e fryrë  për fëmijët dhe të të rritur që të argëtohen bashkërisht, si brenda në shtëpi dhe jashtë. Është një shoqërues ideal për lojëra në natyrë ose argëtim në ujë. Merreni kudo ku të shkoni në park, në plazh ose në pishinë.

Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 23 cm në diametër
  • Përmasat e kutisë: 21 x 21 cm

1,000 L

11 stok

Topi i Pyllit është prej pëlhure, 23 cm, me një panoramikë me kafshët e pyllit dhe kombinime shumëngjyrëshe. I përshtatshëm  për fëmijët e moshës nga 2 deri në 7 vjeç. Një tullumbace e thjeshtë e fryrë  për fëmijët dhe të të rritur që të argëtohen bashkërisht, si brenda në shtëpi dhe jashtë. Është një shoqërues ideal për lojëra në natyrë ose argëtim në ujë. Merreni kudo ku të shkoni në park, në plazh ose në pishinë.

Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 23 cm në diametër
  • Përmasat e kutisë: 21 x 21 cm
Marka

Mosha

2- 7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close