Sold out!
, ,

Topin i kërcimit- Jumpo Diego

Djeco
Availability:

S’ka stok


Argëtimi i fëmijëve nuk njeh limite me topin e kërcimit Jumpo Diego, me diametër 45 cm. Topi ka një dorezë ergonomike dhe një zonë që ju mbron nga rrëshqitjet gjatë ushtrimit kur jeni brenda në shtëpi ose jashtë. Jumpo Diego është perfekt si për tu ushtruar edhe për tu argëtuar, sikurse për djem dhe vajza. Gjithashtu ju ndihmon edhe në mbajtjen e ekuilibrit. Topi i kërcimit është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga 3 deri në 6 vjeç.

Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 45 cm (diametër)
  • Përmasat e kutisë: 20 x 22 x 9 cm
  • Top kërcimi PVC
  • Pesha maksimale:  deri në 60 kg

2,800 L

Sold out!

Argëtimi i fëmijëve nuk njeh limite me topin e kërcimit Jumpo Diego, me diametër 45 cm. Topi ka një dorezë ergonomike dhe një zonë që ju mbron nga rrëshqitjet gjatë ushtrimit kur jeni brenda në shtëpi ose jashtë. Jumpo Diego është perfekt si për tu ushtruar edhe për tu argëtuar, sikurse për djem dhe vajza. Gjithashtu ju ndihmon edhe në mbajtjen e ekuilibrit. Topi i kërcimit është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga 3 deri në 6 vjeç.

Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 45 cm (diametër)
  • Përmasat e kutisë: 20 x 22 x 9 cm
  • Top kërcimi PVC
  • Pesha maksimale:  deri në 60 kg
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close