, ,

Topin i kërcimit- Jumpy Gigi

Djeco
Availability:

6 stok


Argëtimi i fëmijëve nuk njeh limite me topin e kërcimit Jumpy Gigi, me diametër 45 cm, i ilustruar me një gjirafë. Ka dy doreza ergonomike që i lejon fëmijës ta mbajë topin mirë. Jumpy Gigi është perfekt si për tu ushtruar edhe për tu argëtuar, sikurse për djem dhe vajza. Gjithashtu ju ndihmon edhe në mbajtjen e ekuilibrit. Topi i kërcimit është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga 3 deri në 6 vjeç.

Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 45 cm (diametër)
  • Përmasat e kutisë: 20 x 22 x 9 cm
  • Top kërcimi PVC
  • Pesha maksimale:  deri në 60 kg

2,800 L

6 stok

Argëtimi i fëmijëve nuk njeh limite me topin e kërcimit Jumpy Gigi, me diametër 45 cm, i ilustruar me një gjirafë. Ka dy doreza ergonomike që i lejon fëmijës ta mbajë topin mirë. Jumpy Gigi është perfekt si për tu ushtruar edhe për tu argëtuar, sikurse për djem dhe vajza. Gjithashtu ju ndihmon edhe në mbajtjen e ekuilibrit. Topi i kërcimit është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga 3 deri në 6 vjeç.

Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 45 cm (diametër)
  • Përmasat e kutisë: 20 x 22 x 9 cm
  • Top kërcimi PVC
  • Pesha maksimale:  deri në 60 kg
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close