, , , , , ,

Topthat shumëngjyrësh

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Një lodër klasike për vogëlushë. Ky koleksion shumëngjyrësh prej 6 topthash të rrumbullakëta shumëngjyrëshe, të lidhura me një fije të sigurt elastike, janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët dhe ideale për qetësimin e tyre, sidomos në periudhë që iu dalin dhëmbët. Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji.

Karakteristikat:

 • Një lodër klasike për vogëlushë
 • Janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët
 • Ideale për qetësimin e tyre, sidomos në periudhë që iu dalin dhëmbët
 • Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 10 x 9.6 x 3.5 cm
 • Mosha: +0 muajsh

 

3,700 L

2 stok

Një lodër klasike për vogëlushë. Ky koleksion shumëngjyrësh prej 6 topthash të rrumbullakëta shumëngjyrëshe, të lidhura me një fije të sigurt elastike, janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët dhe ideale për qetësimin e tyre, sidomos në periudhë që iu dalin dhëmbët. Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji.

Karakteristikat:

 • Një lodër klasike për vogëlushë
 • Janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët
 • Ideale për qetësimin e tyre, sidomos në periudhë që iu dalin dhëmbët
 • Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 10 x 9.6 x 3.5 cm
 • Mosha: +0 muajsh

 

Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close