Tost Bukë & Gjalp

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Tost Bukë & Gjalp | Është koha për tost! E pjekur lehtë ose e bërë mirë. Një tigan me gjalpë ose dy – kuzhinier të rinj në trajnim mund të përgatisin një ose dy pjesë të tostit për lojëra për të porositur me këtë paketë prej druri të Bukës dhe Gjalpit prej druri. Vendosni feta prej druri të bukës në dollapin e prerë, ktheni numrin për të vendosur nivelin e errësirës dhe shtyni poshtë dorezën për të dolli!

Një pjatë prej druri mban katër copa gjalpi të mbajtura së bashku me skedat vetë-ngjitëse; prerë ato me thikë për fëmijën dhe shtoni pak ose shumë gjalpë në copat e dolli. Një kartë veprimtarie e ripërdorshme e bën të lehtë vendosjen dhe marrjen e porosive speciale! Kompleti promovon koordinimin sy-sy dhe lojë imagjinative. Gjithashtu inkurajon aftësitë fillestare të matematikës.

4,100 L

11 stok

Tost Bukë & Gjalp | Është koha për tost! E pjekur lehtë ose e bërë mirë. Një tigan me gjalpë ose dy – kuzhinier të rinj në trajnim mund të përgatisin një ose dy pjesë të tostit për lojëra për të porositur me këtë paketë prej druri të Bukës dhe Gjalpit prej druri. Vendosni feta prej druri të bukës në dollapin e prerë, ktheni numrin për të vendosur nivelin e errësirës dhe shtyni poshtë dorezën për të dolli!

Një pjatë prej druri mban katër copa gjalpi të mbajtura së bashku me skedat vetë-ngjitëse; prerë ato me thikë për fëmijën dhe shtoni pak ose shumë gjalpë në copat e dolli. Një kartë veprimtarie e ripërdorshme e bën të lehtë vendosjen dhe marrjen e porosive speciale! Kompleti promovon koordinimin sy-sy dhe lojë imagjinative. Gjithashtu inkurajon aftësitë fillestare të matematikës.

SKU: 000772193443 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close