, , , ,

Ngjyrat me vida

Djeco
Availability:

1 stok


Vidhosni së bashku kafshët që përputhen me ngjyrat. Kjo enigmë argëtuese prej druri përmban një breshkë, një kërmill, një peshk, një elefant dhe një mollëkuqe. Është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe shkathtësimin.

Karakteristikat:

 • Pazëll argëtues dhe edukues
 • Vidhosni së bashku kafshët që përputhen me ngjyrat
 • Përmban një breshkë, një kërmill, një peshk, një elefant dhe një mollëkuqe
 • Zhvillon aftësitë motorike dhe shkathtësimin

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 18 x 14 x 4
 • Mosha: +2 vjeç

1,600 L

1 stok

Vidhosni së bashku kafshët që përputhen me ngjyrat. Kjo enigmë argëtuese prej druri përmban një breshkë, një kërmill, një peshk, një elefant dhe një mollëkuqe. Është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe shkathtësimin.

Karakteristikat:

 • Pazëll argëtues dhe edukues
 • Vidhosni së bashku kafshët që përputhen me ngjyrat
 • Përmban një breshkë, një kërmill, një peshk, një elefant dhe një mollëkuqe
 • Zhvillon aftësitë motorike dhe shkathtësimin

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 18 x 14 x 4
 • Mosha: +2 vjeç
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close