Sold out!

Traktori

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Traktori është traktor fermash. Në fermë ju zbuloni këtë traktor me shkëlqim të kuq dhe rimorkio të ndashme. I plotë me fermerin Budkin Bertie.

Karakteristikat:

  • Dimensionet 33 x 10 x 13 cm
  • Traktori i Berti është pjesë e koleksionit të Budkins Play Sets nga Le Toy Van
  • Mosha e sugjeruar: 3 dhe mbi 3 vjeç

8,900 L

Sold out!

Traktori  është traktor fermash. Në fermë ju zbuloni këtë traktor me shkëlqim të kuq dhe rimorkio të ndashme. I plotë me fermerin Budkin Bertie.

Karakteristikat:

  • Dimensionet 33 x 10 x 13 cm
  • Traktori i Berti është pjesë e koleksionit të Budkins Play Sets nga Le Toy Van
  • Mosha e sugjeruar: 3 dhe mbi 3 vjeç
SKU: 5060023414685 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close