, ,

Travel Time Play Set

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Ky set lojërash prej 17 pjesësh u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të mbledhur gjërat dhe për të marrë kukullat e tyre të preferuara në udhëtime. Seti Koha për udhëtim përmban aksesorët e nevojshëm që nevojiten për një udhëtim, ku përfshihen pelena, dyshekë, peceta, lecka larëse, krehër, qese për shishe dhe mbrojtës nga dielli. Çdo gjë përshtatet në çantën e gjerë të pelenave me shumë xhepa, me rrip të rregullueshëm dhe etiketë identifikimi të shkruar. Me lodrat Mine to Love, fëmijët mbi 3 vjeç mund të eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve ndërsa argëtohen pafund duke u kujdesur për të vegjlit e tyre kukulla.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese me role
  • Përmban thuajse të gjithë aksesorët e nevojshëm për udhëtime
  • Rrit dhe zhvillon përgjegjshmërinë tek fëmijët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 34.3 x 27 x 9 cm

6,600 L

1 stok

Ky set lojërash prej 17 pjesësh u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të mbledhur gjërat dhe për të marrë kukullat e tyre të preferuara në udhëtime. Seti Koha për udhëtim përmban aksesorët e nevojshëm që nevojiten për një udhëtim, ku përfshihen pelena, dyshekë, peceta, lecka larëse, krehër, qese për shishe dhe mbrojtës nga dielli. Çdo gjë përshtatet në çantën e gjerë të pelenave me shumë xhepa, me rrip të rregullueshëm dhe etiketë identifikimi të shkruar. Me lodrat Mine to Love, fëmijët mbi 3 vjeç mund të eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve ndërsa argëtohen pafund duke u kujdesur për të vegjlit e tyre kukulla.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese me role
  • Përmban thuajse të gjithë aksesorët e nevojshëm për udhëtime
  • Rrit dhe zhvillon përgjegjshmërinë tek fëmijët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 34.3 x 27 x 9 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close