Tjegulla Aktiviteti

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Trekëndësha Aktiviteti, lodër e mrekullueshme prej druri. Kjo pllakë veprimtarie përmban tre forma të brendshme që përputhen me katrorin, trekëndëshin dhe rrethin e bashkangjitur. Një nga gjashtë pllakat e aktivitetit në formë gjashtëkëndëshi ‘deko-play’ të palosura si lëvore. Secila mund të jetë e montuar në mur, të luhet me një tavolinë të lartë apo edhe në dysheme.

Karakteristikat:

 • Lodra prej druri përmban tre forma të brendshme që përputhen me katrorin bashkangjitur, trekëndëshin dhe rrethin
 • Ndihmon për zhvillimin e koordinimit të syve të dorës Inkurajon formën dhe njohjen e ngjyrave
 • Mund të montohet në mur, të luhet në tavolinë apo edhe në dyshemenë duke përdorur bojëra.
 • Një nga gjashtë pllaka ‘deko-play’ të aktivitetit në formë gjashtëkëndësh pllaka të tjera të shitura veçmas
 • Vidhat nuk përfshihen
 • Dimensionet: 19,8 x 3.1 x 17.6cm
 • Mosha +18 muajsh

4,800 L

1 stok

Trekëndësha Aktiviteti, lodër e mrekullueshme prej druri. Kjo pllakë veprimtarie përmban tre forma të brendshme që përputhen me katrorin, trekëndëshin dhe rrethin e bashkangjitur. Një nga gjashtë pllakat e aktivitetit në formë gjashtëkëndëshi ‘deko-play’ të palosura si lëvore. Secila mund të jetë e montuar në mur, të luhet me një tavolinë të lartë apo edhe në dysheme.

Karakteristikat:

 • Lodra prej druri përmban tre forma të brendshme që përputhen me katrorin bashkangjitur, trekëndëshin dhe rrethin
 • Ndihmon për zhvillimin e koordinimit të syve të dorës Inkurajon formën dhe njohjen e ngjyrave
 • Mund të montohet në mur, të luhet në tavolinë apo edhe në dyshemenë duke përdorur bojëra.
 • Një nga gjashtë pllaka ‘deko-play’ të aktivitetit në formë gjashtëkëndësh pllaka të tjera të shitura veçmas
 • Vidhat nuk përfshihen
 • Dimensionet: 19,8 x 3.1 x 17.6cm
 • Mosha +18 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close