Sold out!
,

Treni fermës

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Treni fermës | Ky tren prej druri i ngjeshur është vetëm ajo që është e nevojshme për të transportuar një lopë ose për të marrë kanaçe qumështi, frutash dhe perimesh për të dalë në treg. Imagjinata juaj e re e inxhinierit do të angazhohet nga treni shumëngjyrësh dhe tre vagonat e tij. Orari i argëtimit do të sigurohet pasi fëmija juaj ngarkon dhe shkarkon trenat dhe pretendon të drejtojë trenin.

Lodra përmban një tren shumëngjyrësh dhe tre vagona, si dhe një lopë, kanaçe qumështi, fruta dhe arka bimore. Ky grup u jep fëmijëve mundësinë të mësojnë për trenat, kafshët, fermat, numërimin dhe ngjyrat. Ky set bën një dhuratë të shkëlqyeshme për fëmijët e moshës 3 vjeç e lart, duke frymëzuar orë të tëra me lojëra.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 54.6 x 24.1 x 16.5 cm (L x W x H)
  • Mosha: +36 muajsh

5,200 L

Sold out!

Treni fermës | Ky tren prej druri i ngjeshur është vetëm ajo që është e nevojshme për të transportuar një lopë ose për të marrë kanaçe qumështi, frutash dhe perimesh për të dalë në treg. Imagjinata juaj e re e inxhinierit do të angazhohet nga treni shumëngjyrësh dhe tre vagonat e tij. Orari i argëtimit do të sigurohet pasi fëmija juaj ngarkon dhe shkarkon trenat dhe pretendon të drejtojë trenin.

Lodra përmban një tren shumëngjyrësh dhe tre vagona, si dhe një lopë, kanaçe qumështi, fruta dhe arka bimore. Ky grup u jep fëmijëve mundësinë të mësojnë për trenat, kafshët, fermat, numërimin dhe ngjyrat. Ky set bën një dhuratë të shkëlqyeshme për fëmijët e moshës 3 vjeç e lart, duke frymëzuar orë të tëra me lojëra.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 54.6 x 24.1 x 16.5 cm (L x W x H)
  • Mosha: +36 muajsh
SKU: 000772145459 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 54.6 × 24.1 × 16.5 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close