Treni i lepurushave

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Treni i lepurushave, jë tren i adhurueshëm prej druri, i cili përfshin lepurin Nënë, dy lepuj fëmijë dhe tre karrota. Kjo lodër inkurajon llogaritjen si dhe koordinimin e syve të duarve dhe shkathtësinë manuale. Ngjyrosur duke përdorur ngjyra të sigurta me bazë uji.

Dimensionet: 34 x 7.6 x 14.5cm

5,200 L

2 stok

Treni i lepurushave, jë tren i adhurueshëm prej druri, i cili përfshin  lepurin Nënë, dy lepuj fëmijë dhe tre karrota. Kjo lodër inkurajon llogaritjen  si dhe koordinimin e syve të duarve dhe shkathtësinë manuale. Ngjyrosur duke përdorur ngjyra të sigurta me bazë uji.

Dimensionet: 34 x 7.6 x 14.5cm

SKU: 5060023420266 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close