Sold out!

Trerrotëshi Liki Trike S3- Grey Hound

Doona
Availability:

S’ka stok


Bëhuni gati të udhëtoni me Trerrotëshi Liki Trike S3, trerrotëshi më kompakt në botë. Dizajni urbanistik me shkëlqim i Trerrotëshi Liki Trike S3 u mundëson fëmijëve të jenë të sigurt dhe të argëtohen, pasi kombinon në mënyrë elegante funksionalitetin dhe estetikën. Me unazën e saj unike dhe të patentuar, hapet dhe mbyllet me klikimin e një butoni. Trerrotëshi Liki Trike S3 ju lejon të udhëtoni të qetë me fëmijën tuaj pasi përshtatet lehtësisht në bagazhin e makinës tuaj ose bagazhin e sipërm të aeroplanit.

Karakteristikat:

 • Paloset dhe hapet në sekondë
 • Vjen plotësisht i mbledhur
 • Paraqet dizajn urban me shkëlqim, duke ofruar funksionim dhe komoditet maksimal
 • Shëtitje e lehtë nga prindi dhe fëmija me sistem drejtues të dyfishtë
 • E lehtë për tu mbajtur dhe ruajtur
 • Ideale për udhëtime – përshtatet lehtësisht në bagazhin e makinës tuaj ose bagazhin e sipërm të aeroplanit
 • Prodhuar nga materiale të jashtëzakonshme për të siguruar cilësi të qëndrueshme
 • Paraqet rrota me qëndrueshmëri të lartë
 • Tendë mbrojtëse ndaj rrezet UV

Të dhënat teknike:

 • E palosur: 32 x 60 x 23.5 cm
 • E hapur me dorezën e prindërve: 93.5 x 49.8 x 102.5 cm
 • E hapur pa dorezën e prindërve: 62 x 49.8 x 84.9 cm
 • Pesha e produktit: 6.7 kg
 • Ngarkesa maksimale e produktit: 20.1 kg
 • I përshtatshëm për moshat: 10 muajsh – 3 vjeç

31,800 L

Sold out!

Bëhuni gati të udhëtoni me Trerrotëshi Liki Trike S3, trerrotëshi më kompakt në botë. Dizajni urbanistik me shkëlqim i Trerrotëshi Liki Trike S3 u mundëson fëmijëve të jenë të sigurt dhe të argëtohen, pasi kombinon në mënyrë elegante funksionalitetin dhe estetikën. Me unazën e saj unike dhe të patentuar, hapet dhe mbyllet me klikimin e një butoni. Trerrotëshi Liki Trike S3 ju lejon të udhëtoni të qetë me fëmijën tuaj pasi përshtatet lehtësisht në bagazhin e makinës tuaj ose bagazhin e sipërm të aeroplanit.

Karakteristikat:

 • Paloset dhe hapet në sekondë
 • Vjen plotësisht i mbledhur
 • Paraqet dizajn urban me shkëlqim, duke ofruar funksionim dhe komoditet maksimal
 • Shëtitje e lehtë nga prindi dhe fëmija me sistem drejtues të dyfishtë
 • E lehtë për tu mbajtur dhe ruajtur
 • Ideale për udhëtime – përshtatet lehtësisht në bagazhin e makinës tuaj ose bagazhin e sipërm të aeroplanit
 • Prodhuar nga materiale të jashtëzakonshme për të siguruar cilësi të qëndrueshme
 • Paraqet rrota me qëndrueshmëri të lartë
 • Tendë mbrojtëse ndaj rrezet UV

Të dhënat teknike:

 • E palosur: 32 x 60 x 23.5 cm
 • E hapur me dorezën e prindërve: 93.5 x 49.8 x 102.5 cm
 • E hapur pa dorezën e prindërve: 62 x 49.8 x 84.9 cm
 • Pesha e produktit: 6.7 kg
 • Ngarkesa maksimale e produktit: 20.1 kg
 • I përshtatshëm për moshat: 10 muajsh – 3 vjeç
Peshë 6.7 kg
Përmasa 32 × 60 × 23.5 cm
Marka

Mosha

10 muajsh deri në 3 vjeç

Ngjyrë

Grey hound

Përmasat (Hapur)

62 x 49.8 x 84.9 cm

Pesha

6.7 kg

Ngarkesa maksimale

20.1 kg

SHPORTA NË BEE

close