,

Trio Stacking Set

Plan Toys
Availability:

2 stok


Trio Stacking Set | Blloqet vijnë me 4 ilustrime të njëanshme të ndryshme me 1 anë të numrave dhe 1 anë të pikave të numërimit. Fëmijët do të argëtohen duke plotësuar fotografitë dhe duke mësuar renditjen e numrave.

2,900 L

2 stok

Trio Stacking Set | Blloqet vijnë me 4 ilustrime të njëanshme të ndryshme me 1 anë të numrave dhe 1 anë të pikave të numërimit. Fëmijët do të argëtohen duke plotësuar fotografitë dhe duke mësuar renditjen e numrave.

SKU: 8854740054302 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close