Trio Stacking Set

Plan Toys
Availability:

3 stok


Trio Stacking Set do t’i angazhojë fëmijët në organizimin e unazave në mënyra të ndryshme për të krijuar modele të ndryshme. Ata gjithashtu do të mësojnë rregullimin, grupimin e ngjyrave dhe marrëdhëniet e madhësisë.

3,300 L

3 stok

Trio Stacking Set do t’i angazhojë fëmijët në organizimin e unazave në mënyra të ndryshme për të krijuar modele të ndryshme. Ata gjithashtu do të mësojnë rregullimin, grupimin e ngjyrave dhe marrëdhëniet e madhësisë.

SKU: 8854740053688 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close