, , ,

Trupore me mëngë të gjata për vajza – Seti 5 copë 3 deri në 36 muajsh

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Trupore me mëngë të gjata për vajza – Seti 5 copë për moshën nga 3 deri në 36 muajsh. Seti përmban 5 trupore me mëngë të shkurtra dhe në një kuti tërheqëse, shumëngjyrëshe. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët). Duke kontrolluar të gjitha fazat e procesit të prodhimit, Petit Bateau garanton që produktet e tij të përfunduara janë plotësisht të sigurta për të sapolindurit, mbathjet e fëmijëve, fëmijët dhe të rriturit, si dhe veshjet e natës. Petit Bateau është gjithmonë në anën e brezave të ardhshëm!

 

Karakteristikat:

  • Qafa praktike e zarfit, dhe susta mes këmbëve
  • Prerje kontrastuese e qafës.
  • 100% pambuk
  • Mosha 3-36 muajsh

6,600 L

Pastroje zgjedhjen
Marka

Mosha

18 muajsh, 24 muajsh, 3 muajsh, 36 muajsh, 6 muajsh

Masa

60 cm, 67 cm, 81 cm, 86 cm, 95 cm

SHPORTA NË BEE

close