, , ,

Trupore me mëngë të shkurtra – Set me 2 copë 1 muajsh deri në 4 vjeç

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Trupore me mëngë të shkurtra – Set me 2 copë për moshën nga 1 muajsh deri në 4 vjeç. Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

Karakteristikat:

  • Qafa praktike e zarfit, dhe sustat mes këmbëve.
  • Mosha 1 muajsh deri në 4 vjeç
  • Ngjyra e bardhë

2,700 L

Pastroje zgjedhjen
Marka

Mosha

1 muajsh, 12 muajsh, 18 muajsh, 24 muajsh, 3 muajsh, 36 muajsh, 4 vjeç, 6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close